keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Tästä se lähtee...

Samoin Askelin 2014 lähtee käyntiin tällä viikolla. Samoin tämä blogi, jonka ajatuksena on tukea kuntokampanjaa ruokavalio-ohjeistuksella. Tästä blogista löydät vinkkejä terveelliseen ruokavalioon ja oikeanlaisen lautasmallin rakentamiseen. Emme kerro, miten laihtuisit, vaan kerromme, miten syöt ravitsemussuositusten mukaisesti ja mitä ovat uudet suomalaiset ravitsemussuositukset. Blogiin tulee mm. tietoa kasviksista, hedelmistä, alkoholista ja kaikesta ruokaan liittyvästä. Meiltä saa myös kysyä, jos jokin askarruttaa ja pyrimme löytämään vastauksen.



Niin ja keitä ME siis olemme? Olemme kolmannen vuoden restonomiopiskelijoita ja tämä blogi on yksi osa opintojamme. Tässä pienet esittelyt kirjoittajista.



Selma on Oulusta kotoisin, Pohjanmaalle miehen perässä rantautunut restonomiopiskelija. Harrastuksiin on aina kuulunut Punaisen Ristin ensiapuryhmässä toimiminen ja nykyään festareilla ensiapupisteillä työskentely. Urheilua tulee harrastettua kuntonyrkkeilyn, uinnin ja jumppien kautta. Oudoin harrastus tämän tytön elämässä on puunveisto kansalaisopistolla. Motto: Hakuna Matata – Ei huolia.



Hanna on kotoisin Liedosta ja päätyminen Seinäjoelle on edelleenkin mystinen tarina, johon toistaiseksi ei ole vastausta. Elämään kuuluu vahvasti ystävät niin ”tois puol jokkkee” olevat, kuin täällä Pohjanmaalla. Pääasiassa aika kuluu enemmän tai vähemmän kouluaskareita tehdessä ja ystävien kanssa aikaa viettäen. Urheilua tulee säännöllisesti välteltyä, mutta talven projektina olisi kokeilla hiihtoa 12 vuoden tauon jälkeen. Motto: Luovuttajat ei koskaan voita.



Essi on tämän projektiryhmän etelän vahvistus: matka kaukaa Lapinjärveltä lakeuksille on pitkä, mutta ei kovinkaan kivinen. Kolme vuotta sitten luulin vielä olevani eksyksissä, mutta Pohjanmaa on pikku hiljaa alkanut tulla tutuksi. Harrastuksista vanhin on ratsastus, uudempia ovat kuntosali ja erilaiset ryhmäliikuntatunnit. Tärkeää osaa elämässä näyttelee myös ystävät.

Motto: Kerran tässä vaan eletään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti