sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kokeile jotain uutta

Elämässä on paljon asioita mitä voisi kokeilla, joku ehkä haaveilee ulkomaan matkasta, joku voi odottaa innolla että olisi rahaa laskuvarjohyppyyn. Jollekin uuden asian kokeileminen voi olla uuden ruokalajin kokeilua. Maailmassa on paljon asioita joita ihmiset haluavat kokeilla ja nähdä ja pyrkiä tekemään.


Ennakkoluulot sanelevat pitkälti sen mitä teemme ja ajattelemme. Näin kevään kunniaksi voit tehdä ratkaisevan liikkeen ja heittää ennakkoluulot tai edes yhden niistä romukoppaan. Ehkä sen jälkeen sinulle avautuu uusia mahdollisuuksia ja näkökulmia.


Uuden kokeileminen voi joillakin kaatua hintaan, kaikki on kallista, varsinkin opiskelijabudjetilla. On kuitenkin paljon asioita joita voi tehdä myös pienellä budjetilla tai ilmaiseksi!


Uuden ruokalajin tai kasviksen kokeileminen maksaa aina, mutta jos päätät ostaa yhden uuden kasviksen ja teet siitä ruokaa, saat kokeiltua kaksi asiaa kerralla! Oletko esimerkiksi koskaan kokeillut granaattiomenaa tai kokeillut tehdä itse vaikka sushia? Ota keittokirja käteen tai etsi netistä uusi ohje ja kokeile!


Matka kaupungista maaseudulle ei välttämättä ole pitkä, ota pyörä alle ja kaveri mukaan ja tehkää pyörälenkki peltojen tai metsien keskelle. Etsikää vaikka lintutorni, katsokaa maisemia ja ottakaa hauska selfie, jonka jaatte muille. Tämä on ilmaista, hauskaa ja et voi koskaan tietää mitä matkalta löytyy!

Tässä on vasta kaksi ideaa mitä voisit kokeilla, mutta voit kokeilla myös paljon muita. Vain taivas on rajana haaveilussa ja lompakko haaveiden toteuttamisessa!

-Essi, Hanna & Selma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti